airsoft, role-play, mil-sim
forum event
facebook
youtube event chanell
googleplus
airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim
  airsoft, role-play, mil-sim   airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim   airsoft, role-play, mil-sim
  airsoft, role-play, mil-sim   airsoft, role-play, mil-sim
  airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim   airsoft, role-play, mil-sim
 
6R0UND Z3R0 3V3NT5

povestea, asa cum s-a intamplat...

  airsoft, role-play, mil-sim
airsoft, role-play, mil-sim
airsoft, milsim, sibiu, eveniment, sport, ground, zero
airsoft, milsim, sibiu, eveniment, sport, ground, zero
airsoft, milsim, sibiu, eveniment, sport, ground, zero
airsoft, milsim, sibiu, eveniment, sport, ground, zero
airsoft, role-play, mil-sim

airsoft, role-play, mil-sim info.eveniment
airsoft, role-play, mil-sim foto.video

airsoft, role-play, mil-sim factiuni
airsoft, role-play, mil-sim regulament
airsoft, role-play, mil-sim harta.locatie

airsoft, role-play, mil-sim inrolare
airsoft, role-play, mil-sim centralizare.participanti

airsoft, role-play, mil-sim concurs

airsoft, role-play, mil-sim enciclopedie.ground.zero
airsoft, role-play, mil-sim semnatura.forum

airsoft news
airsoft, news
airsoft, news
airsoft, news

// GROUNDZERO 8 / Zulu Down

Într-o lume ce se confruntă cu o criză acută de combustibili, o sursă miraculoasă de energie este descoperită. Este anul 35 ( după ANUL ZERO ) iar exploatarea acestei energii stranii continuă în Novi Punkara sub control militar strict. R351573N7A - o mișcare eco-teroristă este singura care nu vede cu ochi buni beneficiile acestor exploatări și face tot ce-i stă în putință să saboteze planurile de minerit ale GOMINE -o corporație aflată în slujba Confederației.

+ + + + +

Dupa ce Confederatia a preluat pachetul majoritar de actiuni al GOMINE -singura companie miniera care a dezvoltat si detine tehnologia de exploatare a terraminium-ului, se constata o revenire spectaculoasa a acesteia pe piata.

Asftel, dupa OP Walhalla Protocol, cand in cadrul unei operatiuni militare de amploare, orasul minier New Punkara -devenit acum Novi Punkara, renaste din propria-i cenusa iar exploatarile de terraminium sunt din nou operationale.

101

// Avampostul 13 / Novi Punkara ( in prezent - anul 35 dupa Anul Zero )

Aflata sub un control militar strict, Zona incepe sa isi reveleze secretele. Iar sectorul 13 este cel mai activ din acest punct de vedere, probabil datorita faptului ca aici au avut loc cele mai mari dezechilibre ale campurilor Thillinghast. Primele exploatari GOMINE, lasate in paragina -au reusit sa deschida porti energetice ce au umplut jungla Punkarei cu anomalii si pericole bizare.

Avampostul 13 se afla chiar in mijlocul acestui sector, ca o insula de normalitate intr-o mare de ciudatenii. Evitat de orice om care tine cat de cat la viata lui, se intelege ca cine ajunge aici o face doar daca fuge de lege sau spera intr-o imbogatire rapida. Imbogatire, da. Pentru ca intr-o lume plictisita de rutina, lucrurile bizare sunt la mare cautare, iar Zona nu duce lipsa de ele. De la diferite piese de tehnologie Naah Gah pana la creaturi bizare si anomalii cu proprietati care sfideaza legile fizicii.

Soldati si muncitori deopotriva, atunci cand nu sunt in misiune ori la prospectii in teren, ii gasesti adunati si vorbind zgomotos la Barul Marelui Joe. Iar Marele Joe devine astfel cea mai valoroasa banca de informatii din Zona.

101

// PRJ_IMORTAM

Desi desfasurat la milioane de kilometri de Novi Punkara, in laboratoarele subterane ale Walhalla Sector, acesta reprezinta unul din rezultatele Zonei, care chiar si dupa sfarsitul tragic al intregii echipe de cercetare inca poate sa influenteze evolutia intregii lumi.

Initiat de catre Dr. Gavriil NAZARIY ( Гавриил Назарий ) si Siguranta Confederatiei Republicilor Independente ( abreviata C.R.I.S. ), Proiectul Imortam a urmarit studiul Amenintarilor si Oportunitatilor reprezentate de Imortam Fungi - o ciuperca parazit descoperita in Novi Punkara care ar putea fi cauza / asociata cu regenerarea celulara. Echipa lui NAZARIY a fost insarcinata cu evaluarea acestui parazit si cu dezvoltarea unor solutii care prin alterarea ADN-ului sa ofere darul imortalitatii.

Cercetatorii prj_imortam au observat ca subiectii care prezinta un marker genetic specific pot fi imbunatatiti pana la punctul in care regenerarea tesuturilor se face foarte rapid insa doar in conditiile in care se pastreaza simbioza cu ciuperca parazit. Dr. NAZARIY este oripilat de aceasta idee, considerand ca este mult prea periculoasa si impredictibila, si incearca inchiderea prj_imortam. Intampina insa opozitie din partea Directorului Walhalla Sector, care vede o posibila utilizare militara.

Cateva zile mai tarziu, in pofida masurilor de control stricte, intreaga aripa cyber-genetica este compromisa si intra in carantina. Informatiile preliminare indica un sabotaj realizat de un agent al Sigurantei infiltrat in echipa de cercetare. Numele sau: Suriev KUPALA. Acesta este interceptat de fortele de ordine in timp ce paraseste laboratorul cu materiale biologice clasificate, insa reuseste sa scape. Se presupune ca acesta urmeaza sa se intalneasca in Novi Punkara cu un oficial UNITY, caruia sa ii vanda materialele.

Laboratorul este compromis 100% si este initiata procedura de carantina. Inainte de distrugerea totala a echipamentelor si personalului prins acolo, Dr. NAZARIY reuseste sa trimita un ultim mesaj Dr. Serghey LEV caruia ii ataseaza fisierele relationate cu prj_imortam.

airsoft exclamation atasament: prj_imortam
airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim

Dr. Serghey LEV pleaca spre Novi Punkara pentru a se alatura echipei BIOgenics aflata deja in zona cu sarcina de a studia o afectiune ciudata cauzata de o ciuperca parazit - Imortam Fungi. Spori acestei ciuperci dupa ce intalnesc un teren fertil, cel mai adesea pe corpul vreunui muncitor GOMINE, se dezvolta si creaza o simbioza cu corpul gazda, pe care il aduce intr-o stare de zombificare.

Odata cu primirea ultimului mesaj al Dr. NAZARIY, vin si o multime de semne de intrebare. Din pacate, multe din fisierele atasate sunt corupte si nu se reuseste decat obtinerea unei imagini trunchiate asupra evolutiei proiectului.

101

//

101

// GLOSAR

airsoft, milsim, larp, ground, zero airsoft, milsim, larp, ground, zero airsoft, milsim, larp, ground, zero

airsoft, milsim, larp, ground, zero
// RESURSE

// Galerie FOTO-VIDEO
airsoft, milsim, larp, ground, zero
// Enciclopedia GROUND ZERO
airsoft, milsim, larp, ground, zero

airsoft, role-play, mil-sim

airsoft exclamation In cazul in care esti artist, fotograf, scriitor sau doar ai o imaginatie bogata... iar conceptul care sta la baza acestui eveniment iti pune rotitele in miscare, ne-am bucura sa te avem in echipa de organizare. Lasa-ne un mesaj aici .: cu datele tale de contact si spune-ne in cateva cuvinte despre ideea ta, urmand sa te contactam si sa discutam mai pe larg.
airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim
airsoft, role-play, mil-sim
airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim
airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim
  pagina.principala .:. campanii .:. regulament .:. inrolare .:. galerie
contact.:. forum .:. confidentialitate
airsoft, role-play, mil-sim
avertisment jocul de airsoft te poate face sa iti pierzi capul airsoft, role-play, mil-sim

Ground Zero reprezinta un eveniment airsoft MILSIM & LARP. Unele din informatiile de pe acest website sunt pura fictiune si doar in scop de a intari idea de milsim sau simulare militara. Acest website este realizat pentru prezentarea unui eveniment sportiv, fara nici o legatura cu teatrele de conflict, organizatiile sau unitatile militare reale. Ground Zero nu este un razboi real si nu are nimic de a face cu forte sau pregatire paramilitara.

airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim
     
airsoft, role-play, mil-sim
airsoft, role-play, mil-sim airsoft, role-play, mil-sim
  airsoft, role-play, mil-sim© 6mm . Toate drepturile rezervate.